Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak?

Оглавление/Munadarija

Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak? shu haqida ma’lumotlar to’plami.

Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak?Zanjabil.

Zanjabilning bir nechta ingichka boʼlaklarini kesib oling va ustiga qaynoq suv quying. Ovqatdan oldin oling, shunchaki shakar qoʼshmasdan iching.

Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak? Zanjabil Sharbati foydali xususiyatlari >>

Qatiq iching.

Shuni yodda tutingki, qatiq tabiiy boʼlishi, meva qoʼshimchalari va juda yogʼli boʼlmasligi kerak.

Yulaf (Ovsyanka) yormasi.

jigʼildon qaynashida yordam beradi, lekin uni suvda, yogʼsiz sut yoki bodom sutida pishirgan maʼqul. Qoʼshimcha taʼsir qilish uchun boʼtqaga banan boʼlaklarini qoʼshishingiz mumkin

Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak? Avakado mevasi haqida >>

 

Manba