Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak?

Оглавление/Munadarija

Oshqozonda jigʼildon qaynamasligi uchun nima yeyish va ichish kerak? shu haqida ma’lumotlar to’plami.

Zanjabil.

Zanjabilning bir nechta ingichka boʼlaklarini kesib oling va ustiga qaynoq suv quying. Ovqatdan oldin oling, shunchaki shakar qoʼshmasdan iching.

Zanjabil Sharbati foydali xususiyatlari >>

Qatiq iching.

Shuni yodda tutingki, qatiq tabiiy boʼlishi, meva qoʼshimchalari va juda yogʼli boʼlmasligi kerak.

Yulaf (Ovsyanka) yormasi.

jigʼildon qaynashida yordam beradi, lekin uni suvda, yogʼsiz sut yoki bodom sutida pishirgan maʼqul. Qoʼshimcha taʼsir qilish uchun boʼtqaga banan boʼlaklarini qoʼshishingiz mumkin

Avakado mevasi haqida >>

 

Manba